ClickCease Over ons • Cabtax • Taxi Eindhoven • Eindhoven Airport • 24/7 CarTrawler - V5 Booking Engine
CarTrawler - V5 Booking Engine
CarTrawler - V5 Booking Engine
dark_logo
Goedkoop & Betrouwbaar

CabTax

Taxi en luchthavenvervoer van & naar Eindhoven, Amsterdam Schiphol, Brussel en Düsseldorf Airport tegen vaste, aantrekkelijke tarieven. Als gerenommeerd taxicentrale in Eindhoven bieden wij namelijk ook particuliere diensten tegen scherpe prijzen met een hoog serviceniveau. Indien u bij ons uw taxi bestelt bent u verzekerd van aantrekkelijke tarieven & prijsafspraken.

Goed voor uw portemonnee

Scherpe prijzen

Wij bieden kwalitatief hoogwaardig taxivervoer tegen uiterst concurrerende tarieven. Naast de reguliere taxitarieven zijn prijsafspraken dagelijks aan de orde. Wellicht ook voor u? Wij spreken dan vooraf een vaste prijs af zodat u achteraf nooit onaangenaam wordt verrast. Dit is vooral voordelig voor langere ritten. Als vaste klant geniet u daarbij extra voordeel in de vorm van een voorrangsregeling en een contant verstrekte korting.
Wij letten op elk detail

Kwaliteit

Onze chauffeurs zijn gecertificeerd en beschikken over een professionele & vriendelijke houding. Zij dragen zorg voor uw veiligheid en comfort tijdens de reis. Heeft u speciale wensen? Bespreek deze met onze chauffeurs en wij vinden samen met u een passende oplossing! Onze voertuigen zijn maximaal 3 jaar oud, goed onderhouden en voorzien van luxe lederen bekleding, navigatiesysteem en airconditioning.

Wij staan voor u klaar!

24/7 bereikbaar

De vervelende situatie waarbij uw eigen auto onverhoopt niet wil starten, is helaas voor iedereen herkenbaar. Gelukkig is de situatie waarbij u na een gezellige avond stappen in de binnenstad met de taxi naar huis gaat dat ook. Er zijn zodoende genoeg positieve en negatieve redenen om een taxi te bestellen. Zoekt u een taxi in Eindhoven? Dan bent u bij CabTax voor een Taxi in Eindhoven aan het juiste adres! CabTax Eindhoven staat namelijk zeven dagen per week en 24 uur per dag voor u klaar. Met spoed vervoer nodig? Dan belt u natuurlijk CabTax. De chauffeurs van de taxicentrale in Eindhoven staan direct voor u klaar. vervoer www.vervoer.jouwlinkhier.nl

Neem nu contact op! +31 40 8 200 200

CabTax staat voor u klaar, voor al uw vervoerswensen!

Onze diensten

CabTax zorgt er altijd voor dat er direct een taxi voor u klaar staat

taxi_2
Uw eigen taxi

Online Reserveren

Bij CabTax kunt u een taxi online boeken om verzekerd te zijn van de snelste weg naar uw bestemming. Tot 30 min. van te voren mogelijk!

vliegveld
Goed op reis

Vliegvelden

Uw reis begint natuurlijk al op het moment dat u de voordeur op slot doet. Wij brengen en halen u naar elk vliegveld!

taxi_factuur
Taxi op Factuur

Voor Bedrijven

Heeft u verschillende mensen die u op rekening van uw bedrijf wilt vervoeren, bij CabTax kunt u uw taxi's op rekening bestellen.

CabTax © 2017 - Voor al uw vervoerswensen

CarTrawler - V5 Booking Engine