ClickCease Voor Bedrijven ⋆ Cabtax • Taxi Eindhoven • Eindhoven Airport CarTrawler - V5 Booking Engine
CarTrawler - V5 Booking Engine
CarTrawler - V5 Booking Engine
Wij denken met u mee

Zakelijke diensten

Voor onze zakelijke klanten hebben wij een breed aanbod aan extra diensten. Wij weten namelijk als geen ander dat een zakelijke klant waarde hecht aan kwalitatief hoogstaand en onderscheidend vervoer. Onze salesafdeling kan bijna elke vervoerswens honoreren en de chauffeur zorgt dat het de passagier aan niets ontbreekt. Zakelijk bestellen en betalen: er zijn diverse handige mogelijkheden.

Iedereen veilig thuis

Bedrijfsuitje

Bedrijfsuitje of moeten uw klanten of gasten vervoerd worden? Dan biedt op rekening rijden uitkomst. Uw collega's, klanten of gasten worden vervoerd en hoeven niets af te rekenen in de taxi. U krijgt achteraf één gezamenlijk factuur.

Precies op maat

Contractuele afspraken

Heeft u vaak vervoer nodig? Bij ons kunt u vervoerswensen contractueel vastleggen. U heeft de mogelijkheid om vaste afspraken te maken over o.a. de tarieven, tijdstippen en / of voertuigen. Wij nemen op gebied van vervoer de zorg uit uw hand. U heeft er geen omkijken naar. Dat bespaart tijd. Wij vergoeden hotels en cafés 2 euro per rit die wij van hen ontvangen voor een van diens gasten.

Neem nu contact op! +31 40 8 200 200

Wij kunnen telefonisch of per e-mail al uw zakelijke wensen doornemen!

Overige Diensten

Direct geholpen worden

taxi_2
Uw eigen taxi

Online Reserveren

Bij CabTax kunt u een taxi online boeken om verzekerd te zijn van de snelste weg naar uw bestemming. Tot 30 min. van te voren mogelijk!

vliegveld
Goed op reis

Vliegvelden

Uw reis begint natuurlijk al op het moment dat u de voordeur op slot doet. Wij brengen en halen u naar elk vliegveld!

CabTax © 2017 - Voor al uw vervoerswensen

CarTrawler - V5 Booking Engine