Betaling & wijzigingen en annuleringen

Betaling
Cabtax.nl biedt twee betalingsmogelijkheden:
– Volledige betaling tijdens het online reserveringsproces.
1. Paypal
2. Creditcard
3. American Express
– Contant of creditcard in de taxi.

Wijzigingen en annuleringen door u
Eventuele wijzigingen (bijv. Vluchten, vertragingen, adres, ophaaltijd, aantal passagiers of koffers) op de transferdetails moeten vóór de reisdatum worden aangevraagd via het gedeelte ‘Uw boeking’ op de website en worden pas van kracht na de bestuurder en per e-mail bevestigd aan de klant.
Als u annuleert, tot 24 uur vóór de ophaaltijd (zoals vermeld in de voucher) bedragen de annuleringskosten 0% van de prijs van de eerste boeking.
Als je annuleert, binnen 24 uur voor de geplande ophaaltijd (zoals vermeld in de voucher), bedragen de annuleringskosten 100% van de prijs van de eerste boeking.
Als de klant de overdracht niet nodig heeft op de datum en tijd die zijn toegevoegd aan de reservering, is het altijd mogelijk om onze klantenservice te vragen om een ​​nieuwe afspraak te maken. Cabtax.nl zal zijn best doen om een ​​bestuurder voor de gewijzigde boeking te vinden. Het zal altijd afhangen van beschikbaarheid. Als de wijziging op dezelfde dag plaatsvindt, worden nieuwe boekingskosten in rekening gebracht. Als de klant besluit de overdracht te annuleren, wordt de boeking binnen 24 uur als een annulering beschouwd.

Als de klant geen gebruik kan maken van de boeking vanwege het missen van zijn vlucht., Geannuleerde vlucht, verhuisde vlucht of andere onvoorziene omstandigheden, wordt dit beschouwd als een annulering binnen 24 uur. Cabtax.nl is niet verantwoordelijk voor de gemaakte extra kosten. De klant moet een nieuwe boeking maken als hij nog wil worden opgehaald.

Wijzigingen en annuleringen door Cabtax
Cabtax.nl zal alle redelijke inspanningen leveren om de voertuigvoorkeur van de Klant te respecteren, maar Cabtax.nl moet mogelijk een alternatief voertuig plannen om operationele of veiligheidsredenen. Als Cabtax.nl uw boeking moet wijzigen in een lagere categorie of kleiner voertuig waarvoor een lager tarief beschikbaar is, zal Cabtax.nl u het verschil terugbetalen.
In zeldzame gevallen kan het zijn dat Cabtax.nl uw rit moet annuleren. U ontvangt dan een terugbetaling van 100% (die binnen 5 dagen zal worden betaald). Cabtax.nl is echter niet verder aansprakelijk voor u als gevolg van een dergelijke annulering. Cabtax.nl zal echter alle redelijke inspanningen doen om te proberen geschikte alternatieven te vinden voor elke bevestigde boeking die vervolgens door ons wordt geannuleerd. Als om deze reden de klant een ander transport moet nemen, wordt de boeking die door Cabtax.nl is gemaakt aan de klant terugbetaald. Cabtax.nl is echter niet verantwoordelijk voor de extra kosten voor dit alternatieve transport.
Wanneer er een taxi-staking is in een stad, zal Cabtax.nl onmiddellijk overgaan tot 100% annulering en terugbetaling van de reservering. De Klant kan ook vragen om een ​​herschikking van de overdracht voor andere datums en tijden.

Beschikbaarheid van services

Cabtax.nl heeft het recht om namens de bestuurder elke bestelling van de klant te weigeren.
Cabtax.nl kan niet garanderen dat een bestuurder met succes wordt toegewezen aan elk boekingsverzoek. Alle informatie op de websites is te goeder trouw en wordt geacht correct te zijn op het moment van boeken.
Cabtax.nl is niet verantwoordelijk voor andere onnauwkeurigheden als gevolg van verouderde informatie, die ons  niet aan de bestuurder zijn gemeld.
Cabtax.nl is niet verantwoordelijk voor fouten die zijn gemaakt bij de boeking door de klant, controleer altijd uw boekingsgegevens met de ontvangstbevestiging van uw chauffeur.
Cabtax.nl is niet verantwoordelijk voor extra kosten en / of schade als Cabtax.nl geen bestuurder aan uw boeking kon toewijzen en daarom de reis moest annuleren.

Aansprakelijkheid

De aansprakelijkheid voor het aanbieden van overdrachtsdiensten tussen u en uw bestuurder is uitsluitend beperkt tot die twee partijen tussen wie de dienst is aangegaan.
De aansprakelijkheden van Cabtax.nl die voortvloeien uit deze overeenkomst zijn daarom beperkt tot die van een derde tussenpersoon tussen de Klant en de Bestuurder.
Alle aansprakelijkheden die voortvloeien uit het aanbieden van de transferservice vallen onder de exclusieve verantwoordelijkheid van de bestuurder en zijn verzekeringsmaatschappijen.
Cabtax.nl en / of de bestuurder is niet aansprakelijk voor schade als gevolg van vertragingen: inclusief vertragingen veroorzaakt door wachttijd op de luchthaven, schade veroorzaakt door het missen van mogelijke transfers en verbindingen, aansluitende vluchten. Door akkoord te gaan met de Algemene voorwaarden, aanvaardt de Klant dat Cabtax.nl op geen enkele manier aansprakelijk kan worden gesteld voor eventuele verliezen, kosten of claims die u maakt in het geval van een probleem in verband met de overdracht en alle claims worden doorgestuurd naar de Bestuurder.
Cabtax.nl zal echter alle redelijke inspanningen leveren om de gebruiker te helpen bij het oplossen van problemen of klachten binnen 48 uur. Klachten moeten altijd binnen 14 dagen worden gemeld, anders kunnen ze niet meer worden verwerkt.

Reisdetails

Voor transfers vanaf de luchthaven houdt uw bestuurder rekening met de tijd die overeenkomt met uw vluchtnummer dat door de klant aan de boeking is toegevoegd. De lokale gemiddelde tijd om ingecheckte bagage op te halen en door de douane te komen, wordt opgeteld bij de oorspronkelijk geplande aankomsttijd (max. 60 min. Gratis), dat wil zeggen dat het tijdstip van aankomst van het vliegtuig niet gelijk is aan de tijd waarop u wordt opgehaald door de bestuurder.
Uw chauffeur zal de aankomsttijd van uw vlucht volgen. Als uw aankomsttijd niet overeenkomt met de tijd die in de boeking is vermeld, zal de bestuurder de vluchttijd als leidende factor behouden.
Als het vluchtnummer op een andere luchthaven aankomt dan die is toegevoegd aan de boeking, volgt de bestuurder de ophaaltijd en de luchthaven die op de reservering is toegevoegd.
Vergelijk uw boekingsgegevens met de ontvangstbevestiging van uw chauffeur. Eventuele wijzigingen (alle wijzigingen, inclusief vluchtvertragingen) of afwijkingen moeten rechtstreeks aan uw Bestuurder worden gemeld via ons systeem (te beheren op onze Website op de pagina ‘Uw boekingen’).
Eventuele aanpassingen aan uw vlucht worden in overweging genomen, maar kunnen leiden tot mogelijke wachttijden vanwege de beschikbaarheid van uw bestuurder.
Cabtax.nl raadt de klant aan contact op te nemen met de bestuurder als de vertraging meer dan 1 uur duurt via ons systeem. U kunt dit beheren op onze website op de pagina “Uw boekingen”.
Shared Shuttle, shared-ride transport biedt luchthaven-hotel-luchthaven diensten. Deze shuttles halen andere passagiers op verschillende bestemmingen op of zetten ze af, dus er zijn extra stops onderweg naar je eindbestemming. Je zult ook je ophaaltijd opnieuw moeten bevestigen wanneer je terug naar de luchthaven gaat, omdat de shuttle volgens een schema werkt. Om de juiste ophaaltijd te bevestigen, controleert u 24/48 uur voor de vertrekdatum bij de receptie van het hotel of er een bericht voor u is of neemt u contact op met uw chauffeur door te bellen naar het bestuurdersnummer in uw voucher. U kunt ook een bericht naar hen sturen via uw boeking.

Service en contractvorming

Cabtax.nl fungeert als tussenpersoon voor externe transportserviceproviders.
Het contract (definitieve overeenkomst) voor de levering van de transportdienst is tussen u, vanaf nu de klant / u, en de externe dienstverlener, vanaf nu op de bestuurder.
Door een service op onze website te boeken, gaat u een contract aan met uw chauffeur.
Reserveringen bij Cabtax.nl zijn afhankelijk van de beschikbaarheid van de transferbedrijven en geschikte voertuigen.

Transportservice

Hoewel er redelijke inspanningen worden geleverd om ervoor te zorgen dat de ophaaltijden worden gerespecteerd, zijn ze niet gegarandeerd. Ongebruikte transfers worden niet terugbetaald en alternatieve transportkosten worden niet terugbetaald, tenzij vooraf het is geautoriseerd door een medewerker van het klantenservicecentrum van ons team. Als u gemachtigd bent om alternatief vervoer te nemen, zorg er dan voor dat u een ontvangstbewijs ontvangt en dit ter beoordeling naar onze klantenservice stuurt. Er zijn geen betalingen verschuldigd voor declaraties van reiskosten die zijn ingediend zonder geldige kwitanties.
Voor aankomst transfers wachten onze chauffeurs bij aankomst op u tot maximaal 60 minuten na uw werkelijke landingstijd. Bij vertrek wachten onze chauffeurs bij het ophaalpunt maximaal 20 minuten na de gepubliceerde ophaaltijd. Als u het taxicentrale vraagt ​​om na deze tijden te wachten, houd er dan rekening mee dat er mogelijk wachttarieven rechtstreeks in rekening worden gebracht door het taxicentrale. Als u de wachtkosten niet wilt betalen, heeft de bestuurder het recht om te vertrekken. Ongebruikte transfers worden niet terugbetaald en alternatieve transportkosten worden niet vergoed.
Cabtax.nl kan de klant kosten in rekening brengen als de juiste informatie niet overeenkomt met de informatie die is opgegeven in de boeking.
De klant is verantwoordelijk voor het controleren van de overeengekomen ophaaltijd en om ervoor te zorgen dat de resulterende aankomsttijd op de luchthaven vertrekterminal minimaal 10 minuten is voordat de incheckbalie opent (niet sluit) en in geen geval minder dan twee uur voor afgaand aan de geplande vertrektijd van de vlucht. Cabtax.nl is niet verantwoordelijk voor eventuele kosten door de vlucht te missen als de klant de ophaaltijd te kort heeft ingepland voor de vertrektijd van de vlucht.
Als u de bestuurder op de luchthaven of het adres niet kunt vinden, als u niet zeker bent over het ontmoetingspunt, of als er ongemak is, neem dan contact op met uw bestuurder. Als u de bestuurder niet kunt bereiken, belt u onze klantenservice nummer (die op de boeking voucher staan) en Cabtax.nl zal u onmiddellijk helpen. Als u besluit het vliegveld te verlaten of het adres op te halen en ons na het evenement een e-mail te sturen of te sturen, kan Cabtax.nl u niet meer helpen. Klachten moeten altijd binnen 14 dagen worden gemeld, anders kunnen ze niet meer worden verwerkt.
De chauffeur haalt de client op en zet u zo dicht mogelijk bij de opgegeven adressen af. In het geval dat de toegang via een conventionele route is afgesloten vanwege weersomstandigheden, verkeersongevallen, zal de bestuurder op uw uitdrukkelijk verzoek een langere route gebruiken om de afgesproken bestemming te bereiken, maar in dergelijke gevallen kan de Klant aansprakelijk zijn voor eventuele extra kosten.
Hoewel Cabtax.nl ernaar streeft om SMS-bevestiging berichten te verstrekken, is deze service afhankelijk van telefoonnetwerken die buiten onze controle liggen. Als een sms-bericht verloren of vertraagd is, verwijst de klant naar informatie die per e-mail of in het gedeelte ‘Uw boekingen’ van onze website is verstrekt.
Vanwege verkeer op de weg of vertragingen tijdens een eerder transport, kan het voorkomen dat de chauffeur later arriveert dan de tijd die u hebt geboekt. Cabtax.nl vraagt ​​om uw geduld en past maximaal 15 minuten na afhaaltijd toe.

Table

Eindhoven Airport Amsterdam Airport Brussel Airport Weeze Airport
Amsterdam           €159 Eindhoven  €159 Eindhoven €159 Eindhoven €109
Efteling                   €79 Maastricht €239 Amsterdam €239 Amsterdam €239
Center parcs Kempervennen    €59 Efteling       €159 Breda         €199 Rotterdam €239
Eindhoven             €30 Tilburg       €159  Den Haag €259 Utrecht €159

Cabtax Taxi Eindhoven & Eindhoven Airport

Whatsapp us on 0408200200

Telephone number: +31(0)408200200

info@cabtax.nl

Book your taxi now.

List Style #1

 • List Item #1
 • List Item #2
 • List Item #3
 • List Item #4

List Style #3

 • List Item #1
 • List Item #2
 • List Item #3
 • List Item #4

Unordered List Default

 • List Item #1
 • List Item #2
 • List Item #3
 • List Item #4

List Style #2

 • List Item #1
 • List Item #2
 • List Item #3
 • List Item #4

List Style #4

 • List Item #1
 • List Item #2
 • List Item #3
 • List Item #4

Ordered List Default

 1. List Item #1
 2. List Item #2
  1. List Item #2a
  2. List Item #2b
 3. List Item #3
 4. List Item #4